Menu

Massages

U kunt verschillende soorten massages kiezen, naar gelang u het beste wilt.

picture-1600 (2)

Traditionele Thaise massage

Een klassieke massage,uniek voor Thailand,die het netwerk van drukpunten in het lichaam stimuleert.

LQLX9607[1]

Olie Ontspanningsmassage 

Bij de massage word gebruik gemaakt van een weldadige Thaise olie.Er word extra aandacht besteed aan eventuele blokkade in energiepunten en -kanalen.Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met traditionele Thaise massage of daarop voorbereid willen worden.

EQID9119[1]

Kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempel massage van Nok Thai Sabai Wellness wordt gebruik gemaakt van speciale kruidenbundeltjes die opgewarmd worden. De uitgebalanceerde kruidenmix werkt ontgiftend en vitaliserend. De vrijkomende geuren versterken bovendien het wellnessgevoel. Zo is deze massage niet enkel ontspannend ,maar ook reinigend. Zelfs na de massage tintelt het lichaam nog een tijdje lang verder. Deze massage is dus ideaal voor wie stress heeft of zich moe en lusteloos voelt.

picture-1600 (3)

Hoofd,nek en schouder massage

 Deze Thaise massage is een combinatie van acupressuur en massage en is zeer ontspannend.Door stress vastzittende schouders veroorzaken druk op het hoofd,hoofdpijn of migraine.Deze klachten kunnen worden voorkomen met deze ontspannende massage.De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen

picture-1600 (4)

Hotstone massage

 Deze intensieve massage is gericht op dehydratie, verbeteren van de doorbloeding, verbeteren van de stofwisseling in de spieren en versnelling van lymfeafvoer. De stenen slaan warmte op en stralen deze over naar het lichaam. De spieren worden soepeler, waardoor ze beter te masseren zijn.

IWUK6429[1]

Thaise voetreflexmassage

 Door op specifieke plaatsen druk uit te oefenen en te masseren wordt de energiestroom gestimuleerd. Op deze wijze wordt elke spier en zenuw, ieder gewricht en orgaan beinvloed. Zo ook de bloedcirculatie, lymfe-stroom en zenuwstelsel.

picture-1600 (5)

Oor spa massage